DB Projecten

DB Projecten levert én monteert hoogwaardige materialen. Met het samenbrengen van de levering en vakkundige montage van de materialen creëren wij onze toegevoegde waarde. Minder schakels in het proces betekent een reductie van de faalkosten en een efficiënter verloop van het volledige proces. Kort gezegd betekent dit dus minder risico voor de aannemer.

Onze ervaring als leverancier en montagebedrijf heeft uitgewezen dat de twee disciplines, leveren én monteren, elkaar versterken wanneer ze met elkaar in verbinding staan. Door deze te combineren bieden wij u dus de meest efficiënte oplossing.

Specialistische kennis & vakkundige montage

Wij zetten onze specialistische kennis over alle beschikbare A-merken in om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen. Dit betekent dat wij al in een vroeg stadium een adviserende rol kunnen spelen en dat de montage van de geleverde producten altijd volgens de geldende voorschriften plaatsvindt.

Assortiment & onze monteurs

Ons assortiment bestaat uit een groot scala aan producten. Van hout en kunststof tot steenachtige materialen. Denk bijvoorbeeld aan de esthetisch aantrekkelijke oplossingen van Trespa, de steenachtige gevelmaterialen van Steni of de renovatie- en isolatiematerialen van Isofinish. Kijk voor een selectie van onze referentieprojecten hier.

De monteurs van DB Projecten werken altijd volgens de geldende montagevoorschriften. Daarmee verzekeren wij u van de hoogst mogelijk kwaliteit en zorgen wij ervoor dat de garantie op de geleverde producten altijd gewaarborgd blijft. Veiligheid en het milieu zijn enkele speerpunten binnen onze werkwijze. Onze VCA* certificering getuigt daarvan.